Φωτογραφικό Αρχείο


11 Μαϊου 2018Νίκος Μαυραγάνης Υφυπουργός Μεταφορών

Δείτε την αναγγελία της διευθέτησης των Αγροτικών Δανείων


Κούρεμα ως 60% στα «κόκκινα» αγροτικά δάνεια, που είχαν λάβει 21.500 γεωργοί από την πρώην ΑΤΕ, προβλέπει σχετική ρύθμιση.
 
08 Μαρτίου 2018


Βράβευση σημαντικών γυναικών από την ΕΝΕΛΠΑ για την


Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
02 Φεβρουαρίου 2018
 
Φιλολογική Στέγη Πειραιώς

Με πολλές και σημαντικές παρουσίες από το χώρο των γραμμάτων των τεχνών αλλά και της πολιτικής σκηνής του Πειραιά, η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς έκοψε στις 2 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Παρασκευή, την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα «Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη» του Πειραϊκού Συνδέσμου. 

07 Δεκεμβρίου 2017Από την εκπομπή στο High tv με τον Γ. Γραμματέα των ΕΝΕΛΠΑ Νίκο Μπουγιούρη και καλεσμένο τον Νίκο Θυμάκη.
Ο Έλληνας κηποτέχνης που κρατάει το όνομα της Ελλάδας πολύ υψηλά!
Οι κήποι της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, ένα σύμβολο που δεν πρέπει να ξεχαστεί αλλά ούτε και να σβήσει από την επικαιρότητα.

07 Δεκεμβρίου 2017Από την θεατρική παράσταση "Σκακιστική ιστορία" Του Στέφαν Τσβάιχ με την υποστήριξη των ΕΝΕΛΠΑ στον πολυχώρος τέχνης Αλεξάνδρεια (Σπάρτης 14, Πλ. Αμερικής, Τηλ.: 2108673655 ).

 
29 Νοεμβρίου 2017
Από την εκπομπή των ΕΝΕΛΠΑ στο High tv με τον Νίκο Μπουγιούρη και  καλεσμένο τον Αντώνη Κουτσούμπα

Ο άνθρωπος που ενσαρκώνει το πνεύμα των ΚΟΙΝΣΕΠ (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις), που ζει την λέξη αλληλεγγύη, συνεργασία, εθελοντισμός. Γλύπτης, παραγωγός ζυμαρικών από αλεύρι δίκοκκου σιταριού, δημιουργός κατοικιών με φυσική δόμηση, ή COB.


24 Νοεμβρίου 2017

Από την εκπομπή των ΕΝΕΛΠΑ στο High tv με τον Νίκο Μπουγιούρη και  καλεσμένο τον Παναγή Μεταξάτο.
Μέθοδος Silva Αυτοβελτίωση με σκοπό την καταπολέμηση του στρές και την αύξηση της αυτοεκτίμησης. 
 
14 Νοεμβρίου 2017


Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν από την επιτυχημένη παράσταση στην Χαλκίδα
Με την Χριστίνα Αλεξανιάν - Φωνή-Ούτι: Haig ΥazdjianΑπό την εκπομπή των ΕΝΕΛΠΑ στο High tv με τον Νίκο Μπουγιούρη και καλεσμένη την Μαρία Κλεπετούνα. Μια συζήτηση για τους γυναικείους συνεταιρισμούς.20 Οκτωβρίου 2017


Με την πρόεδρο Elena Peppa και τον Γ. Γραμματέα Nikolas Bougiouris της ΕΝ.ΕΛ.ΠΑ στο ατελιέ του Αριστομένης Τσολάκης, σε μια προσπάθεια να εξάγουμε αυτό που στον τόπο μας αφθονεί. #nemertes #greek #artists #civilization
 
 


 
Από την εκπομπή των ΕΝΕΛΠΑ στο High tv με τον Νίκο Μπουγιούρη και  καλεσμένο τον Ηλία  Κατηρτσιγιανόγλου.
Ηλίας Κατηρτσιγιανόγλου και Surfers4Life είναι μια παρέα μικρών και μεγάλων παιδιών με όνειρα και φρέσκιες ιδέες για Προσφορά και Αλληλεγγύη. Αφετηρία της έναρξής τους, το όραμα ενός καρκινοπαθή να ενδυναμώσει όλους όσους εμπλέκονται με τον καρκίνο διασχίζοντας μια θάλασσα με το kite του.
Το όραμα έγινε πράξη με τον 1o διάπλου του Ευβοικού 23 αθλητών με kites, ιστιοπλοικά, kayak και surf με σκοπό την οικονομική στήριξη ομάδων που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.
  
13 Οκτωβρίου 2017


Από την εκπομπή των ΕΝΕΛΠΑ στο High tv με τον Νίκο Μπουγιούρη και καλεσμένο τον Γιώργο Μητροπέτρο. Ο πετυχημένος οικονομολόγος που στράφηκε στις εναλλακτικές μορφές καλλιέργειας.


 
            


10 Σεπτεμβρίου 2017

Από την επιτυχημένη συναυλία της Λένας Αλκαίου στο Κηποθέατρο Παπάγου την Κυριακή 10/9/2017.
 Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη
Το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της
"Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν"
τίμησε τον διακεκριμένο καρδιοχειρουργό μας Χρήστο Λόλα


Στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη,
όπου είχαμε την χαρά να είμαστε προσκαλεσμένοι.
Το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της
"Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν"
τίμησε τον διακεκριμένο καρδιοχειρουργό μας, Χρήστο Λόλα, με την διοργάνωση της παρουσίασης του βιβλίου του με τίτλο,
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΕΣ, ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ".
Για το βιβλίο αλλά και για τον εξαίρετο συγγραφέα, μίλησαν και σχολίασαν οι:
***Μ.Μ Shabestari Mohtashami, Πρέσβης της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στην Ελλάδα
***Dr.A.M.Helmi, Μορφωτικός Σύμβουλος της Πρεσβείας της Ι.Δ.του Ιράν στην Ελλάδα 
***Ευάγγελος Βενέτης, Δρ.ιρανικών σπουδών 
***Σωτήριος Πράπας, καρδιοχειρουργός, συνοδοιπόρος 
***Παναγιώτης Βαλαβάνης, Καθηγητής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ
***Αλέκος Παπαδόπουλος, πρών Υπουργός 

Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής


13 Δεκεμβρίου 2016

Παρουσίαση του προγράμματος Aristoil στα ΤΕΙ Καλαμάτας 

Η συμμετοχή στελεχών των ΕΝΕΛΠΑ και ΑΚΕ, ήταν όντως τιμητική στα ΤΕΙ Καλαμάτας όπου έγινε η επίσημη παρουσίαση του πρωτοποριακού 
και ελπιδοφόρου προγράμματος χαρτογράφησης των ελαιοπαραγωγικών περιοχών της χώρας, αρχής γενομένης από την περιφέρεια της Πελοποννήσου. 
Το πρόγραμμα φέρει τον τίτλο ARISTOIL και φυσικά αναφέρεται στο "Αριστο των Ελαιολάδων". 
Επικεφαλής του προγράμματος, ο εκλεκτός φίλος και συνεργάτης Δρ. Νικόλαος Κρημνανιώτης.
 26 Νοεμβρίου 2016
Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Τραϊφόρου 
Μία εξαιρετική βραδιά , με την στήριξη των ΕΝΕΛΠΑ, και καλεσμένο τον αντιδήμαρχο Περιστερίου Γιώργο Βαθιώτη, στην παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Τραϊφόρου για την ζωή, το έργο και την προσφορά στο Έθνος, του Μίμη Τραϊφόρου και της αλησμόνητης Σοφίας Βέμπο. 
Στην ερμηνεία τραγουδιών της ή  Αγγελική Κούκουρα, συνοδευόμενη από την χορωδία Μάνδρας, με μαέστρο τον Γιάννη Γιαννόπουλο21 Νοεμβρίου 2016

Η Συμμετοχή των ΕΝΕΛΠΑ στο συνέδριο Λαδίου - London IOOC 

 

Η συμμετοχή των ΕΝΕΛΠΑ στο διπλό Συνέδριο που διοργανώθηκε από τον Γιώργο Κουβέλη, με θέμα την Εξαγωγή του Ελαιολάδου & τις Νέες Καλλιέργειες. 
Η Αλληλεγγύη στην Πράξη...!
 
 
 
 Εμπνευστής και Ιδρυτής των κοινωνικών φροντιστηρίων του Περιστερίου

Στεκόμαστε με αλληλεγγύη, δίπλα  στον αγώνα των Κοινωνικών Φροντιστηρίων της πόλης του Περιστερίου και στον Ιδρυτή και Συντονιστή τους, Γιώργο Βαθιώτη.

Καλή Σχολική Χρονιά 2016-2017!


Ενημερωτική συνάντηση της οργάνωσης "Παγκόσμια Ενορία της Αγίας Σοφίας" Προεδρεύοντος του κ. Κρίς Σπύρου
Μέλη του Δ.Σ. των ΕΝΕΛΠΑ, παρέστησαν σε ενημερωτική συνάντηση μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. της οργάνωσης "Παγκόσμια Ενορία της Αγίας Σοφίας" με το σαφές μήνυμα, "Ελευθερώστε την Αγιά Σοφιά", Προεδρεύοντος του κ. Κρίς Σπύρου.
Ο κ. Κρίς Σπύρου, πρωταγωνιστικός παράγοντας της Ομογένειας των Η.Π.Α., ενεργός πολιτικός και επι σειρά ετών, Σύμβουλος Προέδρων των Η.Π.Α. τελεί και Πρόεδρος της "Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας".
Με αυτή του την ιδιότητα, τόνισε μεταξύ των άλλων: "Σκοπός της "Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας" είναι η αποκατάσταση της Χριστιανικής Εκκλησίας της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, στην αρχική της υπόσταση ως ελεύθερη και λειτουργούσα Χριστιανική Εκκλησία για όλους τους Χριστιανούς του κόσμου και η αποκατάστασή της, ως ο Καθεδρικός Ναός της Ορθοδοξίας, όπως ήταν πριν από την Άλωση του 1453."

Οι ΕΝΕΛΠΑ στην τελετή Συμβολικής Φύτευσης Ελιάς από τον "Πρεσβευτή της Ειρήνης" Πρέμ Ράβατ  και με οικοδεσπότη μας τον Αντιδήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Αποστολόπουλο

 
Η τελετή Συμβολικής Φύτευσης Ελιάς, με εκπροσώπηση των ΕΝΕΛΠΑ απο την Αντιπρόεδρο κα Έλενα Πέππα και τον Γ. Γραμματέα κ. Νίκο Μπουγιούρη. Επίσημος προσκεκλημένος ο "Πρεσβευτής της Ειρήνης" Πρέμ Ράβατ και με οικοδεσπότη μας τον Αντιδήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Αποστολόπουλο και συνοδοιπόρο του τον Αντιδήμαρχο Περιστερίου Γιώργο Βαθιώτη. 
Ο κ. Πρέμ Ράβατ τόνισε την ανάγκη για καλλιέργεια της έμφυτης ανάγκης μας για Ειρήνη. Μιας Ειρήνης που ξεκινάει απο την καρδιά του καθενός μας και επεκτείνεται στην κοινότητα, στην κοινωνία, στο έθνος, στον κόσμο μας. Η φύτευση της Ελίας κάτω απο την Ακρόπολη, θα θυμίζει την δέσμευση που αναλαμβάνουμε όλοι μας και ο καθένας ατομικά, να πληρούμε αυτή την φυσική μας ανάγκη για Ειρήνη.
 


Η επίσκεψη του "Πρεσβευτή της Ειρήνης" Prem Rawat, ολοκληρώθηκε το βραδυ της ιδιας ημέρας, με την ομιλία του σε ενα κατάμεστο και πλήρες δυναμικής και θετικής ενέργειας, "Θέατρο Badminton".
 
 

"Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας"


Οι ΕΝΕΛΠΑ διοργάνωσαν τον εορτασμό της "Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας" σε συνεργασία με το  "Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ"  - 8 Μαρτίου 2016. Καλεσμένη ομιλήτρια η Δρ. Τσολακίδου. Συμμετείχε ο καθηγητής Δραματολογίας κ. Κατσίβελος Πάρις.

6ο "Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ" 2015

Οι ΕΝΕΛΠΑ διοργάνωσαν το 6ο "Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ" 2015
με προσκεκλημένους Ακαδημαϊκούς  και ανθρώπους της Διανόησης
από Ελλάδα, αλλά και από όλο τον "κόσμο" (Οκτώβριος 2015).

Οι ΕΝΕΛΠΑ προσκεκλημένες των 34ων "Κορφιάτικων Βραβείων" 
στις 26 Οκτωβρίου 2015
  

Καλλιτεχνική Βραδιά  στην "Αρχιτεκτονική" στο Γκάζι, με Alan Santin των Gipsy Kings (Μάιος 2015).
 alanΕπίσημη συμμετοχή των ΕΝΕΛΠΑ στην εξειδικευμένη εκπαίδευση της GOOGLE για τον Τουρισμό!Προσκεκλημένοι της υψιφώνου, κας Τσολάκη Δέσποινας την "Μεγάλη Τετάρτη" υπό την Αιγίδα της Unesco ΤΛΕΕ (8-4-2015)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου